Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα το AEW Fight Forever (trailer)

Ο επίσημος τίτλος του επερχόμενου τίτλου πάλης της Yuke's - η οποία ανέπτυσσε και τα WWE 2K/WWE Smackdown απο το 2000 μέχρι το 2018 - είναι AEW Fight Forever. Η ομάδα ανάπτυξης έκανε την ανακοίνωση την Τετάρτη 4 Μαίου 2022. Επιπλέον ανακοινώθηκαν δύο παλαιστές που θα είναι διαθέσιμοι στο επερχόμενο παιχνίδι. Τα video που ακολουθούν δείχνουν gameplay από την Nyla Rose και τον Kris Statlander.



Ένα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, ισχυρίζεται πως ο τίτλος ενδεχομένως να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο του 2022. Το ρεπορτάζ επικαλείται δήλωση μιας πηγής της AEW που ισχυρίστηκε ότι ενώ τα σχέδια δεν έχουν οριστικοποιηθεί και υπάρχει ακόμη δουλειά στην ανάπτυξη, ο στόχος των developers είναι η κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στην ανακοίνωσή του τον Νοέμβριο του 2020, αποκαλύφθηκε πως ο Hideyuki Iwashita, διευθυντής κλασσικών παιχνιδιών πάλης όπως το WWF No Mercy και το Def Jam Vendetta, θα εμπλακεί στο νέο project. Επιπλέον, επιβαιώθηκε πως ο Owen Hart, ο οποίος έχασε την ζωή του σε ένα WWF show το 1999 θα εμφανιστεί στο παιχνίδι ως playable χαρακτήρας. Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Hart σε τίτλο από το λανσάρισμα του Showdown: Legends of Wrestling το 2004.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*